Emilia fra Hamar er vinner i brannvesenets julekalender 2021

Torsdag denne uken tok brannvesenet turen til Ingeberg skole på Hamar for et ekstra hyggelig oppdrag. Nemlig for å overraske Emilia og hele klassen hennes med et besøk av brannbilen og ikke minst for å overlevere premien som er et Fujifilm Instax Mini 11 kompaktkamera.

Med stor hjelp fra lærer Marit hadde vi greid å lure hele klassen til å tro at det var ekstra friminutt på skjemaet, og gjett om overraskelsen var stor når brannbilen kom kjørende in på skolegården …. Sammen feiret hele klassen som om Therese Johaug akkurat tatt OL-guld og det var en meget stolt vinner.

I år var det altså Emilia på Hamar som blant alle deltakere i Norge ble trukket frem som vinner av ekstrapremien på julaften. Dette etter å funnet bokstaver som var gjemt bak hver luke og satt sammen setningen «NISSEN LIKER RØYKVARSLERE» og sendt in svaret.

Brannvesenet gratulerer Emilia en masse med premien og ikke minst sier vi: meget godt jobbet! Du er en super ambassadør for brannvesenet!

 

 

Vi gleder oss allerede til besøkene til jul i år for de nye 4. trinnene i alle våre tre kommuner.  

Hilsen Hedmarken brannvesen

 

Info om brannvesenets julekalender

Hedmarken brannvesen underviste i november 2021, over 700 elever på fjerde trinn i grunnleggende brannvern og delte ut Brannvesenets julekalender. Den inneholder adventstidens viktigste budskap: hvordan få en trygg og brannfri høytid.

Brannvesen over hele landet – fra Vardø i nord til Flekkefjord i sør –  besøkte barneskoler i sine kommuner før jul.

Julekalenderen er bygget opp på tradisjonelt vis med luker som skal åpnes hver dag. Bak lukene i nettkalenderen ligger konkurranser, oppgaver og filmsnutter. Filminnslagene er fra brannvesen og barn fra ulike steder i Norge, og alle innslag handler selvfølgelig om brannforebygging.