Vinner trukket – Årets brannvernstolpejakt på Hamar

Brannvesenet gratulerer Elise (6) og hele familien Myhre med mamma Lena, storebror Ivan (10) og storesøster Anna (15) som ble trukket frem som vinner av hovedpremien i årets lokale brannvernstolpejakt.

Elise klarte med hjelp av mammas telefon å registrere alle 10 stolpene som var plassert ut på domkirkeodden i årets brannvernstolpejakt.

Vi inviterte familien på besøk til brannstasjonen for overlevering av premie med Bjørnis på plass, og for å teste ut at utstyret våres var i orden. 

Premien som er et gavekort på opphold i en tretopphytte i Ringsaker, til en verdi av 5000kr er sponset av www.tretopphytter.no og Hedmarken brannvesen.  I følge de heldige vinnerne så håper de å få benyttet gavekortet så fort det lar seg gjøres, da hyttene er svært populære og ventelisten lang.

 Morsom statistikk fra årets jaktsesong på Hamar er:

  • Antall stolpejegere totalt: 1 482 stk
  • Antall stolpebesøk totalt: 15 078 stk
  • Snitt antall besøk per stolpe: 1 508 stk
  • Antall jegere som besøkte alle 10 stolpene: 1233 stk (dvs. ca. 83% av alle registrerte besøkere)

Vi vil også rette en stor takk til alle andre som deltok i årets jakt og ikke minst våre samarbeidspartnere og medarrangører:

Hamar kommune, Vang o-lag, Hamar o-klubb, Norsk brannvernforening, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Forsikringsselskapet If og Stolpejakten.

Håper vi ses til neste års jaktsesong…..

Hedmarken brannvesen