Lund skole vinnere i Brannvesenets julekalender 2023

Gratulerer til Abel og hele 4. trinn på Lund skole, som vant en av hovedpremiene i brannvesenets julekalender!! Vi er superstolte av dere alle sammen!!

Brannvesenets julekalender

I november i fjor besøkte vi i brannvesenet 4. trinn på alle barneskoler i Hamar, Stange og Løten. I løpet av en time fikk vi undervist elevene i brannforebygging og delt ut en julekalender med brannforebyggende oppgaver og premiemuligheter. Vi opplever barn som fantastiske brannvernambassadører i hus og hjem og i løpet av 2 uker fikk vi besøkt 25 skoler og delt ut cirka 700 kalendere.

ABEL Vinner av ekstrapremien

Bak lukene i nettkalenderen låg det konkurranser, oppgaver og filmsnutter som selvfølgelig handlet om brannforebygging. Blant skolebarn over hele Norge, ble Abel plukket ut som vinneren bak en av hovedpremiene på selveste juleaften, nemlig et Fujifilm Instax kamera.

Overraskelsesbesøk

Uten at klassen visste om det så tok vi turen ut til Lund skole med en av brannbilene våre for å overraske hele klassen!! Det ble masse latter med premieutdeling, fremvisning av brannbil og masse kos og moro med saft og boller!!

Bilde av hele 4. trinn på Lund skole foran en brannbil

Andre nyttige sider

Brannvesenets julekalender

Det finnes mange julekalendere, men ingen er viktigere enn Brannvesenets julekalender, for den kan redde liv og verdier.

Sikker hverdag

Sikkerhverdag.no forteller deg hvordan du enkelt kan forebygge uhell hjemme hos deg selv og hvordan du kan bli bedre rustet til å takle litt større kriser og hendelser.

Norsk brannvernforening

Norsk brannvernforening er en ideell, uavhengig stiftelse som er opptatt av brannvern for alle.